Kwaliteit met een hart voor uw dieren

Welkom op de site van dierenarts Valentine De Causmaecker.
 
Deze dierenartspraktijk is gericht op de behandeling en verzorging van uw hond, kat of knaagdier.
Zowel voor vaccinaties, behandeling van ziektes en operaties kan U bij mij terecht.
Aan de hand van opgedane ervaring en permanente bijscholing probeer ik steeds aan de nodige behoeftes van Uw huisdier te voldoen.
 
Neem gerust verder een kijkje op de site om te zien wat de praktijk U te bieden heeft.
 
Het laatste nieuws kan je steeds hier vinden .
 
Coronavirus: maatregelen in uw dierenartsenpraktijk.
Heropstart preventieve zorg vanaf 11 mei!!
Beste klanten,

We zijn in een vreemde tijd beland en moeten ons allemaal hieraan aanpassen. De afgelopen weken hebben we geprobeerd alle patiënten met dringende problemen verder te helpen en de rest uit te stellen om zo ook ons steentje bij te dragen aan het afremmen van het virus.
Maar ook vaccinaties en minder dringende gezondheidsproblemen bij onze huisdieren kunnen we niet blijven vooruitschuiven.

Daarom gaan we vanaf 11 mei ook de preventieve behandelingen, zoals vaccinaties en ontwormingen, alsook de behandeling van kleinere ongemakken weer opstarten.

Dit kan echter voorlopig niet gebeuren zoals we dat gewoon waren te doen. We nemen hiervoor verschillende maatregels en vragen jullie dan ook hiermee rekening te houden:
  • Er kan enkel telefonisch een afspraak gemaakt worden, de vrije spreekuren zijn definitief afgeschaft. Voor het ophalen van medicatie en voeding geeft u ook even een belletje vooraf, en wij zorgen dat dit klaar ligt, zodat u het gewoon uit de box kan komen halen.
  • Er mag maximum 1 persoon met het dier meekomen naar de praktijk.
  • We vragen u graag ook een mondmasker te dragen in de praktijk omdat afstand houden terwijl u uw dier vasthoudt en ik het onderzoek, onmogelijk is. Uw handen dienen ook ontsmet te worden in de wachtzaal met de alcoholgel die ter plaatse aanwezig is .
  • Kom ook op tijd op de afspraak, indien u te laat bent, zullen we uw afspraak annuleren, aangezien we het dan niet meer veilig kunnen houden tussen klanten.
Wat de vaccinaties betreft, gaan we proberen eerst deze van maart en april bij te werken. Jullie zullen ook merken dat de vaccinatiekaartjes later dan gewoonlijk in de brievenbus zullen vallen. Zo schuiven we alle vaccinaties een maandje op zodat toch iedereen nog binnen een redelijke termijn kan worden geholpen.
Om alle klanten zoveel mogelijk te spreiden en mogelijk contact tussen verschillende klanten zo te beperken, zullen we ook minder klanten per dag kunnen helpen dan voordien en dus niet iedereen onmiddellijk kunnen helpen als het om iets gaat dat niet levensbedreigend is.
We helpen jullie graag verder, maar vragen ook de maatregels op te volgen en om begrip en respect voor onze aanpak.
We zien er enorm naar uit jullie en jullie huisdieren weer allemaal terug te zien en te helpen!

Blijf gezond en tot snel!
 
Groetjes, Valentine en David
Auteur : Valentine | laatste wijziging : 12.07.2020
Begrepen
Deze website gebruikt cookies om optimaal te werken. Er worden geen persoonlijke gegevens bijgehouden.