Dierenarts van dienst

Dierenarts Valentine De Causmaecker
       
ValentineNa mijn afstuderen in 2007 (richting kleine huisdieren), ben ik nog een jaar blijven werken aan de Universitaire Dierenkliniek in Merelbeke. Tijdens dit internship was ik mee verantwoordelijk voor de spoedgevallen en patiënten op de intensieve zorgen afdeling. Hiernaast was ik afwisselend ook mee werkzaam op diverse diensten zoals chirurgie, anesthesie, neurologie, inwendige ziekten, cardiologie, dermatologie, orthopedie en medische beeldvorming. Dit jaar in de dierenkliniek heeft mij een uitgebreide kennis bezorgd met een brede kijk op de dierengeneeskunde.
Na nog bij te springen tijdens afwezigheid van collega's in andere praktijken, ben ik begonnen in een groepspraktijk in Dendermonde.
Na hier twee jaar werkzaam te zijn geweest, heb ik de stap gezet deze praktijk te verlaten en mij volledig toe te spitsen op mijn eigen praktijk in Sint-Margriete.
Door deze brede waaier aan ervaring en kennis, probeer ik steeds - in overleg met U - naar de juiste behandeling van Uw huisdier te streven en U - zo snel en goed mogelijk te helpen.
Auteur : Valentine | laatste wijziging : 04.05.2019
Begrepen
Deze website gebruikt cookies om optimaal te werken. Er worden geen persoonlijke gegevens bijgehouden.